top of page

PRIVÉ LES KICKBOKSEN

Bij Vivas Gym in Maastricht kun je privé lessen volgen in kickboksen. Je krijgt les van trainer Irwin Vivas. Irwin Vivas is gecertificeerd Muay Thai leraar. Muay Thai oftewel Thaiboksen is traditionele voorloper van het kickboksen. 

Irwin heeft al ruim 13 jaar ervaring in lesgeven in vechtsport en heeft zijn leraar certificatie bij de traditionele vechtmeesters in Thailand behaald.

De lessen kunnen afgestemd worden op jouw wensen en je traint in een gloednieuwe gym met alle benodigdheden: bokszakken, trapkussens, bokshandschoenen, privé douches en meer.

De kracht van Irwin is jou laten zien dat je meer kunt dan je denkt, je ontzettend goed motiveren, veel aandacht voor ademhaling en de blokkades in jouw gedachten. Meditatie en mindfulness zijn een onderdeel van het Muay Thai.

Een personal training les duurt 60 minuten en kost €60 per losse les. Bij het afsluiten van een pakket van 5 lessen is dit €55 per les en bij een pakket van 10 lessen wordt dit €50 per les.

Je kunt je personal training lessen flexibel zelf plannen in onze speciale app. Ochtenden, middagen, avonden en weekenden zijn mogelijk.

Interesse in privé les kickboksen? Vul dan onderstaand formulier in en kies bij soort personal training voor Muay Thai personal training. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact op om je eerste les in te plannen.
bottom of page