top of page

ONTMOET HET TEAM

 

In onze sportschool heerst een informele sfeer waar je je snel thuis voelt. Net als onze leden divers zijn, is ook ons team uiteenlopend. 

Iedereen heeft zijn eigen kracht, maar we werken samen aan onze missie.

Kru (Irwin Vivas)

Irwin Vivas is de oprichter en hoofdtrainer van Vivas Gym. In 2010 heeft Irwin de gym opgericht uit passie voor de sport en de wil om mensen te helpen.Irwin is gecertificeerd Muay Thai trainer en heeft zijn kwalificatie tot Kru bij de meesters in Thailand behaald. Kru betekent leraar in het Thais en is een speciale ranking in het Muay Thai.

 

Daarnaast is Irwin gediplomeerd maatschappelijk werker. Van Irwin 'Kru' kun je strenge maar zeer inspirerende lessen verwachten.

Simone Schulz

 

Simone regelt alles omtrent inschrijven, abonnementen, workshops, ontwikkeling van nieuwe lessen en meer.Haar missie is om de visie van Irwin en het Muay Thai naar buiten te brengen en voor iedereen toegankelijk te maken.

Simone is het aanspreekpunt voor al jouw vragen.

Trainers en assistent-trainers

 

We werken met meerdere trainers en assistent-trainers in de sportschool. Je kunt afwisselend les krijgen van verschillende trainers. Zij worden opgeleid door Irwin Vivas 'Kru' of hebben al een Muay Thai opleiding gevolgd elders.

Baliemedewerkers

 

Achter de balie in de sportschool zul je begroet worden door onze vriendelijke baliemedewerksters. Je meld je bij hen aan voor de les en je kunt hier leenspullen aanvragen, sleutel voor een kluisje voor je spullen en alle andere vragen die je hebt.

bottom of page